flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Ізмаїльському міськрайонному суді Одеської області відкрита вакансія діловода

19 жовтня 2023, 15:52

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області запрошує без конкурсу на роботу до суду на посаду діловода, людину з бажання працювати, умінням брати на себе відповідальність.

Вимоги до кандидата:

  • Освіта – вища або середньо- спеціальна;
  • Вільне володіння державною мовою;
  • Володіння комп’ютером;
  • Уміння навчатись.

Особисті якості: відповідальність, організованість, ініціативність, цілеспрямованість, комунікабельність, стресостійкість, високий рівень культури.

Досвід роботи та обізнаність з веденням діловодства в державних органах не обов’язково.

Умови роботи: Офіційне працевлаштування. Діловод є службовцем апарату суду.

Умови оплати праці   – посадовий оклад 5475 грн. та інші складові оплати праці працівників державних органів, які виконують функції з обслуговування  відповідно до  постанови Кабінету міністрів України від 24.12.2019 року № 1112,Положення про преміювання працівників Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області.

Завдання та Обов’язки:  здійснює приймання та відправлення кореспонденції суду; законвертовує, адресує і маркує вихідну кореспонденцію; здійснює реєстрацію вхідної, вихідної кореспонденції суду; за дорученням голови суду, керівника апарату суду  виконує іншу технічну роботу канцелярії суду.

Відповідальність: Діловод відповідно до Кодексу законів про працю України несе відповідальність за порушення трудової дисципліни, неякісне або несвоєчасне виконання посадових завдань та обов'язків, бездіяльність або невикористання наданих йому прав, порушення норм етики поведінки.

За більш детальною інформацією просимо звертатися до заступника керівника апарату Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області  - Сиротенко Наталії Миколаївни за тел. (063) 323-31-68,  inbox@iz.od.court.gov.ua

Будемо раді бачити відповідальних та наполегливих працівників у нашому дружньому колективі.